Funny day!

Heej!
Idag har jag haft en helt okej dag i skolan men efter det så tog jag och några härliga tjejer bussen till stan och kollade i affärer och fikade. Men igentligen så skulle jag hitta en annan skolavslutnings klänning men jag han inte så får göra det nästa vecka för i övermorgon så ska jag på en cup i göteborg! Det ska bli jätte kul, jag ska vara där tills söndag så det kommer inte bli någon uppdatering då.
Men ses, MÅSTE plugga nu! Har svenskaprov imorn

Gossip Girl


Heej! Idag så skulle jag igentligen kollat på P99:orna när dom spelar match men jag skulle till Höganäs men så blev det inte så så jag har bara varit hemma och slappat. Men nu tänkte jag att jag skulle ta och kolla på Gossip Girl. Alla säger att den är jätte bra, jag har kollat på något avsnitt innan men då värkade det inte vara så bra men nu tänkte jag ge den en chans.

Inspo




Olivia Palermo från the City klär sig bara så rätt just nu! Tex. mönstrad blus med en kavaj och en lång mönstrad klänning. Är hemma från matchen nu och tyvärr så blev det 1-0 till dom, gaah! det kändes verkligen inte rättvist men aja så blev det men dom spelade också riktigt bra.

I WANT!


Linne från Only, Kjol från Isabel Marant, Stickad tröja från Isabel Marant och Klänning från VILA.
Gud vad jag är kär i dom här kläderna! Vill verkligen ha dom. Men nu har jag annat och tänka på, ska snart sticka och spela match mot munkayungby(stavning?) Så nu sitter jag ocg taggar! Önska oss lycka till!

5 härliga sommarfärger.


mintgrön från depend och kostar 25kr, Ljusrosa från Make Up Store och kostar 130kr, Orange från O.P.I och kostar 150kr, blå från H&M och kostar 25kr och sist det lite mörkare rosa från Chanel och kostar ca 163kr

Tonight!


Kvällens outfit: Hoodie från Ralph Lauren, tröja från Gina och byxor från Levis.
Ska snart dra iväg med några underbara vänner och käka pizza sedan så blir det övernattning i Lollos källare:p

2 Pics



Nu har jag precis satt in mitt hår i hårinpackning för så slitet det är! Innan dess så har jag varit på fotbollsträning och det var väl helt okej, men på onsdag är det så himla gött för då har vi studiedag så imorn ska jag och tre andra kompisar sova över tills på onsdag. Känns lite konstigt att vi ska sova över imorn eftersom det är ju en vanlig vardag.
Men ses!

Blixtrar och dunder.

Heej! Idag har jag varit på vikens ik loppis och sålt där tillsammans med Lollo. Det var jätte kul och sälja men förutom att vissa folk är så snåla. När loppisen börjar så springer folk som galningar in! Den är ganska stor för vissa kommer från andra ställen i skåne för den här loppisen. Men nu är jag vrål hungrig så det ska bli gott med mat snart, men hörde ni så det oskade och blixtrade innan?

Rep trenden


Skorna från Dior och nyckelringarna från Marc by Marc Jacobs
Jag tycker att det är en rolig idé att ta några snören och knyta till en sko, det kanske inte är så lätt som det låter men det är nog inga skor som jag skulle vilja ha på mig men dom är coola

Isabel Marant 2011




Jag bara älskar Isabel Marants sommar collection 2011!! Allt är så fint så man inte kan låta bli att dreggla över alla kläder från hennes collection! Min absoluta favo designer! Vill verkligen ha!

Oboy, vilket vackert väder!


Klänning från Lager 157 och blus från VILA.
Nu har jag kommit hem från några roliga timmar med Anna och Lollo i det fantastiska vädret! Har också hittat en klänning till skolavslutningen och en söt blus. Haha.. jag sitter och räknar dagarna till sommarlovet, just nu är det 24 dagar tills dess. Men ikväll blir det Ceacarsallad med grillad kyckling! Min egna favorit.

Good morning!

Godmorgon! Snart så ska jag åka in till Höganäs med min mamma och kolla på en klänning till skolavslutningen och lite annat, och såklart så bloggar jag när jag kommer hem och visar klänningen jag har köpt om jag då har köpt någon men vi ses!

Hello People!


Lite inspration till sommar från weheartit.
Ikväll så skulle jag igentligen gå på H.I.F med Filippa, Emma och Ella fast jag orkade inte för hade precis kommit hem från cirkelgymmet så det blev jätte stressigt så jag han inte. Men jag tillängnade min kväll med andra underbara människor på gården som jag hade tänkt från början.
Men ni får ha en fortsatt rolig kväll!

Bye!


Gammal bild från förra året.
Heej!
Nu sitter jag i mina träningskläder och ska snart dra bort till Elli och sen där efter så hämtar vi upp Olga och Nora och sticker till cirkelgymet. Efter det ska jag nog sticka till gården så det blir nog inget mer bloggande för idag.
Men vet ni vad jag ska göra? Jo, jag ska köpa en systemkamera. Har alltid velat ha en men igår bestämmde jag verkligen mig att jag skulle spara till en men oj.. hur ska det gå? Hitills så har jag 1100, behöver 3900 till.
Men ses!

Inspo


Jimmy Choo och michael kors.




Channel


Chloé

Lite inspration till sommaren. slappa långa klännigar och virkat är väldigt fint till sommaren. Blått, rosa, brunt, vitt och beige.

Nu har jag börjat blogga på den här bloggen och ska nu försöka blogga varje dag, men om jag inte bloggar så beror det på skolan eller något annat men jag tror nog att det kan gå!

RSS 2.0