3 produkter


Det här är tre produkter jag andvänder väldigt mycket som jag vill tipsa er om.
Den första är en antsiktstvål som innerhåller Vitamin C och har även typ små stenar i sig så om man har några pormaskar elr något sånt så går dom bort. Den kostar 234kr.
Den andra tvålen är också en antsiktstvål som är gjort på sjögräs som tar bort döda hudceller, smink och mm. Den kostar142kr.
Den tredje är en handkräm som är jätte bra mot torra och såriga händer och kostar 125kr.
Så nu har jag visat er lite produkter som jag brukar andvända så hoppas att det var till någon nytta. Ses!

Dreams


Bokstäver som jag gjorde jag på träslöjden.
Idag har det regnat och varit mulet hela dagen fast det var endå ganska varmt i luften. Men om 6 dagar så MÅSTE det vara sol och varmt för då är det ju skolavslutning som ska bli så himla skönt! Men om 14 dagar så händer det också något riktigt bra. Japp, Jag fyller år!:) Så nu håller jag på att göra en önskelista, ni får se sen vad jag önskar mig. KRAM

Love it!


Nu har man sätt klart första säsongen av Gossip Girl och den andra ligger och väntar i datorn. Gaaah! Jag verkligen älskar det, man kan bara inte få nog av det. Men nu är det matte som gäller. Har nämligen algebra prov imorn så det är bara att hoppas att det kommer gå bra på det. XOXO Elin:)

Grattis!


Idag har jag varit i Kullaberg och badat och försökt att bli lite brun, men det är inte bara det som har hänt idag utan min kompis Ella fyller år idag så ett stort grattis till dig Ella! Idag är vi också lediga från skolan som är väldigt skönt så det är bara att njuta av den ledighet jag har. SES!

HOME SWEET HOME.

Nu är jag hemma från en shiit kul cup i Göteborg! vi har verkligen haft det jätte kul men det är också skönt att vara hemma nu och sova i sin egen säng, istället på en luftmadrass i en skola. Fast det var endå också kul för då hade man ju alla sina kompisar där. Men vi hade bra väder men nästan lite för varmt eftersom det var jätte jobbigt att spela. Men det gick ju endå ganska bra för vi kom delad 3:a i B. så man kan säga att vi kom delad 6:a av 16 lag för det var ca så många lag som var där. Men nu har jag precis kommit hem från ett kvällsdopp. KRAM!

IML!



Första bilden från Isabel Marants spring/summer collection 2010 och andra bilden från Lanvin.
Det är ungefär så här jag vill ha mina kläder just nu , ljusa färger, söta klänningar och även mycket stickat.


RSS 2.0